Jeżeli chcesz mieć wpływ na wynik tegorocznego konkursu, to zaopatrz się w paszport i zostań Degustatorem.
Paszporty Degustatora będą dostępne w sobotę i niedzielę w każdej restauracji uczestniczącej w Festiwalu Smaków 2019, w Punkcie Informacji „Term Uniejów” na basenach oraz w recepcjach hoteli: Domu Pracy Twórczej, Zamku i Zagrody Młynarskiej.
Za zamówioną w restauracji potrawę festiwalową Degustator otrzyma pieczątkę potwierdzającą skosztowanie dania. Pamiętać należy, że za jedną zamówioną potrawę możesz otrzymać jedną pieczątkę. Aby oddać ważny głos, a tym samym wziąć udział w losowaniu nagród, trzeba spróbować i ocenić co najmniej 6 z 14 dań głównych i co najmniej 4 spośród 10 deserów.
Zapoznaj się z Regulaminem Degustatora
Zobacz, jak wygląda wzór Paszportu Degustatora